Cosmetisch arts - Clinic Lara's

Cosmetisch arts

Botox en fillers

Bij Clinic Lara’s kunt u nu ook terecht voor injectables geschikt voor rimpelbehandelingen en volumeherstel. Wij maken hierbij gebruik van botox en fillers.

Met botox kan het ontstaan van rimpels voorkomen worden, daarnaast kunt u met botox rimpels verzachten. Dit geeft een verfrissend en verjongend effect. Je voelt je al snel een stuk zelfverzekerder door je fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpel, afhangende mondhoeken, gummysmile etc. te verminderen. Het resultaat is al na 3 dagen zichtbaar en houdt tot wel 3 à 4 maanden aan.

Fillers kunnen rimpels opvullen en zorgen voor extra volume in delen van het gelaat waar dit gewenst is. Bij fillers kunt u denken aan het opvullen van lipvolume. Deze tijdelijke, veilige fillers kunnen tot wel 18 maanden het gewenste effect behouden. De fillers worden d.m.v. een canule ingebracht. Deze techniek wordt wereldwijd steeds populairder en vervangt steeds vaker het gebruik van gewone scherpe naalden of wordt in combinatie gebruikt. De grote voordelen van deze techniek zijn minder beschadiging van het weefsel, minder blauwe plekken, minder pijn en sneller herstel.

Uitgaande van de persoonlijke wensen geeft de arts vooraf deskundig advies en wordt er een behandelplan op maat gemaakt om zo het uiteindelijke doel te bereiken. De arts heeft een opleiding gevolgd van 6 jaar aangevuld met nog eens 5 jaar klinische chirurgische ervaring.

BOTOX

Wenkbrauwlift tweezijdig
€ 75
Rimpels / putjes kin
€ 85
Fronsrimpel
€ 120
Voorhoofdsrimpel
€ 120
Kraaienpootjes
€ 120
Fronsrimpel & voorhoofdsrimpel
€ 200
Fronsrimpel & kraaienpootjes
€ 200
Voorhoofd, frons & kraaienpootjes
€ 250
Gummysmile / tandvleeslach
€ 120
Migraine / hoofdpijn
v.a. € 150
Anti-transpiratie oksels
v.a. € 300

Fillers

Lijnen langs de neus en lippen
v.a. € 245
Volume en contour lippen
v.a. € 245